Logies De Leemgaard

Tarieven: zie de Airbnb link hieronder. U kunt ook rechtstreeks reserveren, via e-mail: reserveren en contact

Entree De Leemgaard

Landelijk logeren in ‘De Leemgaard’. Dat kan in onze comfortabele verbouwde boerderij, ruim 10 km ten zuiden van Groningen. Aan de rand van natuurgebied Appèlbergen met prachtige wandel-, fiets- en ruiterroutes en direct aan het Pieterpad. Bij mooi weer kun je lekker relaxen onder de perenboom in de voortuin en als het buiten guur is je binnen heerlijk opwarmen bij de houtkachel.

Gastenkamer met 2-persoons boxpringbed 1.80 x 2.00 met een privé badkamer met douche, toilet, wastafel, föhn en vloerverwarming

De twee gemoderniseerde karakteristieke gastenkamers met comfortabele bedden van 1.80 x 2.00 en/of twee bedden van 0.90 x 2.00 zijn elk voorzien van een moderne privé badkamer met ruime inloopdouche, toilet, wastafel, föhn en vloerverwarming.

Gastenkamer met twinbedden van 0.90 x 2.00, kan ook als dubbel bed van 1.80 x 2.00 opgemaakt worden. De kamer heeft een privé badkamer.

Ben je toe aan rust en ruimte, natuur en cultuur, of heb je zin in een dagje zeilen, golfen, wandelen, museum of shoppen in de stad? Dan ben je voor één of meer overnachtingen hier aan het juiste logeeradres. Van harte welkom!