Logies & ontbijt De Leemgaard

Entree De Leemgaard

Landelijk logeren in ‘De Leemgaard’. Dat kan in onze comfortabele verbouwde boerderij, ruim 10 km ten zuiden van Groningen. Aan de rand van natuurgebied Appèlbergen met prachtige wandel-, fiets- en ruiterroutes en direct aan het Pieterpad. Bij mooi weer kun je lekker lezen onder de perenboom in de tuin en als het buiten guur is kun je je heerlijk opwarmen bij de houtkachel.

Gastenkamer met 2-persoons boxpringbed 1.80 x 2.00 met een privé badkamer met douche, toilet, wastafel, föhn en vloerverwarming

Er zijn twee gemoderniseerde gastenkamers met comfortabele bedden van 1.80 x 2.00 en/of twee bedden van 0.90 x 2.00 elk voorzien van een eigen badkamer met ruime inloopdouche, toilet, wastafel en vloerverwarming.

Gastenkamer met twinbedden van 0.90 x 2.00, kan ook als dubbel bed van 1.80 x 2.00 opgemaakt worden. De kamer heeft een privé badkamer.

Ben je toe aan rust en ruimte, natuur en cultuur, of heb je zin in een dagje zeilen, golfen, wellness, museum of shoppen in de stad? Dan ben je voor één of meer overnachtingen hier aan het juiste logeeradres. Van harte welkom!